Mer än bara städning!

Ren Glädje erbjuder städtjänster för dig som vill underlätta vardagen, få mer tid till annat och samtidigt vill kunna komma hem till ett rent och fräscht hem.

Hemstädning

Ett modernt välstädat hem.

Vår trygga hemstädning

Ren Glädje erbjuder städtjänster för dig som vill underlätta vardagen, få mer tid till annat och samtidigt vill kunna komma hem till ett rent och fräscht hem. Vi har timpris på 199kr* inkl. rut-avdrag vid återkommande hemstädning samt ett startkit med rengöringsprodukter.

Vid engångstillfällen har vi ett FAST timpris på 220kr* inkl. rut-avdrag. Ren Glädje kan erbjuda såväl veckostädning som månadsstädning.

Ett barn tvättar sina händer i ett välstädat, modernt badrum.

Hemstädning innebär alla rum

Alla rum inklusive bad/toalett och kök. Dammsuger golv, lister, elkontakter, element, mattor samt klädda och stoppade möbler. Fuktmoppar golv eller rengör dem på annat sätt enligt överenskommelse. Torkar dörrar och karmar där vi kommer åt. Dammtorkar fönsterbrädor och fria ytor. Dammtorkar lampor, hyllor och tavelramar där vi kommer åt. Putsar speglar. Bäddar sängar. Tömmer papperskorgar.

Badrum & Toalett

Rengör badkar, dusch, handfat och toalett. Torkar bort fläckar från väggar. Torkar av badrumsskåp och vitvaror.

Kök

Rengör disk- och köksbänk, spis och vägg bakom spis och diskbänk. Rengör inuti mikrovågsugnen. Rengör ut- och invändigt i skåp där sopbehållare finns. Torkar av köksluckor. Torkar av utsidan av övriga vitvaror. Tömmer hushållssoporna.

Du kan lägga till timmar i din veckostädning för ytterligare moment som ni önskar göra, så som tvätt och strykning, kyl- och ugnsrengöring, organisering av garderober och hopplock och av barnens leksaker.

Kontakta oss

Boka in ett kostnadsfritt möte antingen fysiskt eller via videosamtal så skräddarsyr vi en lösning som passar dig.

Jag vill ha tjänsten som:

Privatperson Företag

Namn

E-post

Antal kvm

Privatperson/Företag?

Vad gäller din fråga?

Postnummer/Område

Övriga kommentarer

* Genom att klicka på skicka meddelande samtycker jag till att mina personuppgifter behandlas enligt GDPR.

Kontakt